«Ο Γουίλιαν επέλεξε να φύγει από τον Ολυμπιακό»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιθυμία και του ίδιου του Γουίλιαν ήταν η διακοπή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η «Daily Express».
Ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν έμεινε μόλις για ένα τετράμηνο στον Ολυμπιακό και αποχώρησε. Δίχως να κάνει ποτέ αισθητή την παρουσία του, σε μία μεταγραφή που δεν πέτυχε για τον Θρύλο.
Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο ίδιος ο πρώην άσος της Τσέλσι και της Άρσεναλ ζήτησε τη διακοπή του συμβολαίου του..
«Η απογοητευτική παρουσία του στην Αθήνα είχε άδοξο τέλος. Χωρίς να καταφέρει να εντυπωσιάσει και χωρίς ούτε ένα γκολ σε 11 εμφανίσεις, ο Βραζιλιάνος παίκτης έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα.
Σύμφωνα με αναφορές, ο ίδιος ο Γουίλιαν επέλεξε να τερματίσει τη συνεργασία του. Ανοίγοντας εκ νέου το δρόμο για μία μεταγραφή. Οι φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι, ενώ σκοπεύει να παραμείνει στην Ευρώπη, η πιθανότητα να μετακομίσει στο MLS παραμένει στο “τραπέζι”», σημειώνει το δημοσίευμα.
Latest News
Στην Κρήτη οι Αγγελόπουλοι για το Κύπελλο
Προσφυγή της Εστρέλα στο CAS για Κλέιτον – Λουίζ
Πιρόλα: «Είμαι καλά, ευχαριστώ για τη στήριξη»
ΠΑΟΚ – Θέλτα Live Streaming
Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν Live Streaming
Οργισμένη η Έλλη Κοκκίνου με ακατάλληλη φωτογραφία – «Αρρωστημένος» (vid)
Παναθηναϊκός: Τρίζει η καρέκλα του Αταμάν, κοιτάζουν Ομπράντοβιτς
Φενέρμπαχτσε: Το σουτ που έγινε… μπλουζάκι – Απίθανο γλέντι στον ΠΑΟ
READ MORE