Ο Μάικλ Τζόρνταν έχρισε πολυτιμότερο παίκτη του ΝΒΑ για τη φετινή σεζόν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναντι των Γιόκιτς και Εμπίντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μαζί με τους Νίκολα Γιόκιτς και Τζοέλ Εμπίντ οι τρεις παίκτες που θα «παλέψουν» για το βραβείο του MVP της regular season. Η «μάχη» έχει πάρει «φωτιά» τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο ο Μάικλ Τζόρνταν ήρθε και έδωσε την απάντηση σχετικά με τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών πήρε θέση για το συγκεκριμένο βραβείο και πάντα η άποψη του και τα λόγια του μετράνε. Συγκεκριμένα, ο σχολιαστής του ESPN, Στίβεν Σμιθ, αποκάλυψε στην εκπομπή «First Take» το μήνυμα του Τζόρνταν, ο οποίος εκτιμά πως πολυτιμότερος της σεζόν 2021-22 θα αναδειχθεί ο Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ και πρωταθλητής του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται να έχει τη στήριξη του θρύλου του ΝΒΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Greek Freak μετρά φέτος 30.1 πόντους, 11.6 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ σε 64 εμφανίσεις με τους Μπακς.