Στο ΣΕΦ βρίσκεται ο general manager των Γιούτα Τζαζ με σκοπό να παρακολουθήσει παίκτη του Ολυμπιακού

Ο Ντένις Λίντσντεϊ, ο GM των Γιούτα Τζαζ, βρίσκεται στα court seats του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο general manager της ομάδα της Γιούτα θέλει να παρακολουθήσει τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος του οποίου τα δικαιώματα έχουν οι Τζαζ, που τον επέλεξαν στο Νο.55 στο ντραφτ του 2017.

Ολυμπιακός: Η ώρα της διεξαγωγής των εισιτηρίων για την Euroleague
Ολυμπιακός: Η ώρα της διεξαγωγής των εισιτηρίων για την Euroleague

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.