Ο «Φραπές» στον… Παναθηναϊκό: Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής… (pic, vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Φραπές «χορεύει» το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Και είπε να ρίξει μια… σούστα και για τον Γιάννη Αλαφούζο
Ο περίφημος αγροτοσυνδικαλιστής από την Κρήτη, κουμπάρος της οικογένειας Μητσοτάκη, Γιώργης Ξυλούρης, εδώ και ένα διήμερο έκανε viral την «έχω το δικαίωμα της σιωπής» ατάκα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Γέλια στη Βουλή, γλέντι και στα social media, εκεί που το κοινό υπενθυμίζει τις θεραπευτικές ιδιότητες του γέλιου (σ.σ όχι, θα κάτσουμε να σκάσουμε). Σε ένα από τα πλέον ευρηματικά; Κάποιοι φόρεσαν στον Φραπέ τη φανέλα του… ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.
«Πόσα χρόνια έχει να πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός;» η ερώτηση. Και η απάντηση: «επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής» φυσικά.