Η ανάρτηση του Εβάν Φουρνιέ, στην οποία έγραψε ότι το ελληνικό σουβλάκι είναι σαν το κεμπάπ, αλλά ακόμα πιο δυνατό.

Ο Εβάν Φουρνιέ είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας. Αυτή τη φορά, ο Γάλλος σούπερ σταρ του Θρύλου τοποθέτησε το σουβλάκι πιο ψηλά στις προτιμήσεις του συγκριτικά με το κεμπάπ. Μέσω νέας ανάρτησής του στο twitter!

Ο Φουρνιέ, μετά την αγάπη που εξέφρασε στα social media για τον χαλβά, έγραψε ότι: «Το ελληνικό σουβλάκι είναι όπως το κεμπάπ. Αλλά πολύ πιο “δυνατό»”.

Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Μόντε Μόρις – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε (pic, vids)
Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Μόντε Μόρις – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε (pic, vids)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.