Ο Φιλ Γκός ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ έκανε μνεία αναφοράς για τον προπονητή του Θρύλου, Ντέιβιντ Μπλάτ!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, στη συνέντευξη Τύπου του All Star Game εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Φιλ Γκος, τον νικητή του διαγωνισμού τριπόντων και για τα όσα εκφράζει ως άνθρωπος και αθλητής.

«Είστε όλοι εδώ και βλέπετε τόσα πολλά παιχνίδια, τόσους πολλούς ξένους παίκτες να έρχονται σε αυτήν την υπέροχη μπασκετική χώρα. Ίσως να το παρακολουθείτε και στην Ευρώπη. Ο Φιλ είναι ένας από τους κλασσάτους παίκτες, από τους πιο αληθινούς εκπροσώπους, από αυτό που είναι το διεθνές μπάσκετ. O τρόπος που έχει μπει σε μια ξένη χώρα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Παρότι είναι σε μια χώρα με πολύ μεγάλους παίκτες, ο Φιλ Γκος είναι επίσης είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου» είπε ο Μπλατ με τα οποία συμφώνησε απόλυτα και ο Λούκα Μπάνκι.

Αυτά τα λόγια «άγγιξαν» ιδιαίτερα τον Αμερικανό φόργουορντ και τον συγκίνησαν, με αποτέλεσμα να τον ευχαριστήσει τόσο εκείνη τη στιγμή όσο και με ποστ στο instagram.

«Για να ολοκληρώσουμε με το All Star Weekend. Εδώ είναι μερικά όμορφα λόγια από τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ! Παίζω μπάσκετ όλη μου τη ζωή κι έχω αυτό μου επέτρεψε να ζήσω πράγματα που μόνο είχα ονειρευτεί. Προσπαθώ να παίζω σε κάθε αγώνα με τον σωστό τρόπο και κυρίως για τη ΝΙΚΗ! Όταν ακούω κάποιο να μιλάει για εμένα με αυτό τον τρόπο νιώθω, πως άξιζε να περάσω τόσο χρόνο μακριά από την οικογένεια και τους φίλους μου και αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο. Δεν έπαιζα ποτέ για την αναγνώριση, αλλά αυτό ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΟΥΤΣ ΜΠΛΑΤ» έγραψε ο Γκος.