Ο Εβάν Φουρνιέ μένει για πάντα στον… Ολυμπιακό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Εβάν Φουρνιέ πραγματοποίησε μια φανταστική χρόνια, ήταν δίχως καμία απολύτως αμφιβολία ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην Ευρώπη.
Ο Εβάν Φουρνιέ πραγματοποίησε μια φανταστική χρόνια, ήταν δίχως καμία απολύτως αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεισφορά του στους εγχώριους τίτλους που κατέκτησε ο Θρύλος και στη πορεία των ερυθρόλευκων μέχρι το φάιναλ φορ του Άμπου Ντάμπι.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο λοιπόν, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισαν ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Γάλλο σούπερ σταρ, ο οποίος αναμένεται να μείνει για τουλάχιστον ακόμη δύο χρόνια στο λιμάνι του Πειραιά, κάτι που σημαίνει ότι θα μπει στο νέο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη ριγωτή φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος και το πιο πιθανό είναι να κλείσει εδώ τη καριέρα του, καθώς είναι και ο ίδιος παντελώς ικανοποιημένος από τη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του στην Ελλάδα και λατρεύει τη σύνδεση που υπάρχει με τον κόσμο του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου στον κόσμο ο οποίος τον αγαπάει πραγματικά και τον αποθεώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί.