Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον εκπληκτικό Αμερικανό Κάρι Σκάρι, ο οποίος έπαιξε στον Θρύλο στα τέλη της δεκαετίας του ’80; Δείτε στιγμές του…

Κάρι Σκάρι, ένας εντυπωσιακός αθλητής με τρομερά προσόντα, αλλά και θύμα των παθών του. Ο γεννημένος στις 4/12/1962 αγωνιζόταν στη θέση του Σμολ Φόργουορντ και έχει ύψος 2.01. Ο ίδιος, φοίτησε αρχικά στο Οκλαχόμα A&M College και έπειτα στο Λονγκ Άιλαντ, ενώ από εκεί αποφοίτησε το 1985. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στα ντραφτ του NBA, εξασφαλίζοντας συμβόλαιο στους Γιούτα Τζαζ, όπου έπαιξε για δύο χρόνια. Το 1988 αγωνίστηκε αρχικά στους Νιου Γιορκ Νικς, όπου μετέπειτα ήρθε και στην Ευρώπη, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Στον Θρύλο έπαιξε για έναν χρόνο, δίχως ωστόσο να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, έχοντας φυσικά λαμπρές εμφανίσεις, αλλά και επεισόδια, όπως αυτό που ξεχωρίζει με τον τσακωμό του με τον τότε προπονητή του, Στηβ Γιατζόγλου, ο Σκάρι έπαιξε μέχρι και την Αργεντινή, τη Γαλλία, το Βέλγιο και τη Χιλή! Ώσπου το 1997 σταμάτησε από την ενεργό δράση.

Highlight… δυστυχώς αρνητικό για τη ζωή του, το πρόβλημα με τα πάθη και τις ουσίες, κάτι που σίγουρα του στοίχισε, αφού για την Ελλάδα ήταν ένας παίκτης-Ατραξιόν.

Δείτε στιγμές του, αλλά και την επική περιγραφή του Στηβ Γιατζόγλου για τον τσακωμό τους, αλλά και την ποιότητά του ως παίκτη: