Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Λορέντζο Σιπιόνι στο instagram από τον πρώτο του μήνα στην Ελλάδα!

Ο Λορέντζο Σιπιόνι δεν χρειάστηκε ιδιαίτερο χρόνο για να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος Αργεντινός μέσος έδειξε αμέσως την ποιότητα που διαθέτει, από τα πρώτα κιόλας φιλικά παιχνίδια του!

Ο Σιπιόνι δείχνει πως είναι αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά και να αποτελέσει εκ των πρωταγωνιστών του Θρύλου στην απαιτητική σεζόν 2025-26!

Τρελό σενάριο από Τουρκία: «Πρόταση 9 εκ. ευρώ για Φρεντ ο Ολυμπιακός» (pic)
Τρελό σενάριο από Τουρκία: «Πρόταση 9 εκ. ευρώ για Φρεντ ο Ολυμπιακός» (pic)

Το instagram post του Σιπιόνι:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorenzo Scipioni (@loloscipioni)

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.