Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά το χτεσινό φιλικό στο Περιστέρι, έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ώστε να ξέρει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει ενόψει τελικού.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί την προετοιμασία του, ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και του τελικού Κυπέλλου που έρχεται σε μια βδομάδα. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει αναλάβει μια δύσκολη -ομολογουμένως- προετοιμασία, χωρίς διεθνείς παίκτες, με προβλήματα λόγω πανδημίας και χωρίς να έχει και τους παίκτες που αναμένεται να έρθουν ως μεταγραφές στον Πειραιά. Όμως, δείχνει έτοιμος…

Μπορεί η ομάδα μας να ηττήθηκε στο φιλικό με τον Ατρόμητο, όμως ο Μαρτίνς ξεκίνησε μια ενδεκάδα με λογικές αλλαγές, δοκιμάζοντας ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκειά του, ώστε να ξέρει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει. Ο ίδιος σίγουρα έβγαλε τα συμπεράσματά του.

Το σημαντικότερο όμως είναι το ότι εμφανίστηκε δίκαιος με όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και με την κρίση του, διότι κατάλαβε και ο Πορτογάλος πως η ομάδα στο πρώτο μέρος δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Σίγουρα υπάρχει χρόνος, υπάρχει και η τεχνογνωσία, ώστε τα προβλήματα να περιοριστούν, αν όχι να λυθούν.