Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός καταφέρνει να πανηγυρίσει το «τρίποντο» χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις, με τον Χασάν να παίρνει τη σκυτάλη από τον Νάτχο και τον Πανιώνιο να… ντύνεται Αστέρας Τρίπολης!

Η σεζόν που ξεκίνησε βρήκε τους Πειραιώτες ολοκληρωτικά αλλαγμένους, σε σχέση με την περσινή χρονιά. Πλέον το «Καραϊσκάκης» έπρεπε να βρει άλλους «ήρωες» και ο Πέδρο Μαρτίνς να φτιάξει μια νέα ομάδα, έτοιμη για τα εύκολα και τα δύσκολα.

Αναφορικά με τη Super League, στην πρώτη κατηγορία μέχρι τώρα ανήκει για τους «ερυθρόλευκους» μόνο η άνετη επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη 2η αγωνιστική (5-0), αφού τόσο στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό (1-0), όσο κι απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Πανιώνιο (0-1) χρειάστηκε σαφώς μεγαλύτερη προσπάθεια για να πανηγυρίσει.

Ειδικά απέναντι στους δυο πρόσφατους αντιπάλους του χρειάστηκε να εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο, βρίσκοντας τα «λυτρωτικά» γκολ στις καθυστερήσεις!

Συγκεκριμένα, ο Νάτχο ήταν αυτός που στο 92’ σκόραρε για το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στους Αρκάδες, με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται ακόμα και ως προς το λεπτό στη Νέα Σμύρνη, μέχρι να «μιλήσει» ο Αχμέντ Χασάν και να νικήσει την άμυνα των «κυανέρυθρων», κάνοντας το 0-1 λίγο πριν το φινάλε!

Σε δυο συνεχόμενες αγωνιστικές λοιπόν η ομάδα του Μαρτίνς πανηγύρισε στις καθυστερήσεις, κερδίζοντας ουσιαστικά τέσσερις βαθμούς παραπάνω απ’ αυτούς που (λογικά) θα είχε, αν δεν έβρισκε τις λύσεις που έψαχνε μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές, μετρώντας το «απόλυτο» με 12 βαθμούς.