Κύριε Κόκκαλη μάλλον ξεχνάτε πολοί εύκολα τι είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τι ΛΑΟ έχει, τι ιστορία έχει και μάλλον για λίγη δόξα τα πουλάτε όλα. Τόσα χρόνια το όνομα σας σε ποια επικαιρότητα βρισκόταν;

«Ηθική» μία λέξη η οποία πολύ εύκολα ξεχνιέται αν μπει στη μέση η «δόξα» και το «χρήμα». Κάτι τέτοιο έγινε στην προκειμένη περίπτωση με τον κ. Κόκκαλη ο οποίος έζησε στο Λιμάνι για 17 ολόκληρα χρόνια, έκανε πράγματα, ενώ ξαφνικά τα διαγράφει όλα για να βγεί και πάλι το όνομά του στην επικαιρότητα.

Ας πούμε όμως και μερικές αλήθειες περί «Μεγάλου Ολυμπιακού» και «Μικρού Ολυμπιακού». Για εσάς μεγάλος Ολυμπιακός τι ακριβώς είναι; Ζήσαμε πολύ σπουδαίες χρονιές επί Σωκράτη όμως μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Με τον κ. Μαρινάκη που ακριβός μίκρυνε ο Ολυμπιακός; Που ακριβός υστέρησε σε χρήμα, παίκτες και καταξίωση στην Ευρώπη;

Ραγδαίες εξελίξεις με Κούντε…
Ραγδαίες εξελίξεις με Κούντε…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα τελευταία δέκα χρόνια έχει προσφέρει τα ΠΑΝΤΑ ώστε ο Ολυμπιακός να μην μείνει ως απλά μία ομάδα. Όταν ήρθαν οι Ριβάλντο, Τζιοβάνι και άλλοι τόσοι σπουδαίοι παίκτες δεν θα το απαρνηθεί κανείς, όμως να θυμίσουμε και κάτι που λίγοι θα θυμούνται και θα γνωρίζουν. Ήταν άλλες εποχές, άλλα έξοδα. Κάτι που φυσικά ακόμα και τώρα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Έχετε αναλογιστεί όταν ένα συμβόλαιο 2 εκ. ευρών έχει συν 45% εφορία κάτι που παλιά δεν γινόταν.

Θα πάμε όμως στα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καθαρά. Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και άλλα πράγματα τα οποία ανήκουν στον Ολυμπιακό δεν πήγε ποτέ ο κ. Μαρινάκης να κερδοσκοπήσει εις βάρος της ομάδας και να τα μεταβιβάσει σε όμιλο εταιρειών. Από την στιγμή που μπήκε έλεγε την εξής φράση: «Να κάνουμε έναν Ολυμπιακό αυτάρκη…» δηλαδή έναν Ολυμπιακό ο οποίος θα ζει μόνος του χωρίς κανέναν πρόεδρο και ιδιοκτήτη. Κάτι τέτοιο επί ημερών Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πιο εφικτό από ποτέ.

Θα σταθούμε σε κάτι άλλο. Μιλάς για κυβερνήσεις. Το να βλέπεις επί μία τετραετία να μάχονται κατά του Ολυμπιακού όλοι εκείνοι του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι προδοσία; Δεν προδίδεις τις ηθικές σου αξίες; Θα πρέπει λοιπόν οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στις επιστολές στις οποίες σου υπαγορεύουν να είναι άρτια σωστές και ορθά γραμμένες χωρίς να παραποιούνται οι αλήθειες τις οποίες εσύ διάλεξες να πουλήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24