Μετά την καριέρα του σαν Δήμαρχος Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος  ζήλεψε την καριέρα της δικής μας Μαρίνας και θα εκτελέσει χρέη μεταφραστή στην κυριολεξία αφού από τον Βόλο τον έχουν  δηλώσει στο φύλλο αγώνα  ως διερμηνέα της ομάδα

Ο άνθρωπος που χρειάζεσαι μεταφραστή για να καταλάβεις τι λέει στα Ελληνικά σήμερα γίνεται μεταφραστής !!! Μετά την καριέρα του σαν Δήμαρχος Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος  ζήλεψε την καριέρα της δικής μας Μαρίνας και θα εκτελέσει χρέη μεταφραστή στην κυριολεξία αφού από τον Βόλο τον έχουν  δηλώσει στο φύλλο αγώνα  ως διερμηνέα της ομάδα. Φυσικά ο Αχιλλέας Μπέος από επιφανής φίλαθλος της ομάδας όπως δήλωνε  και δήμαρχος της πόλης φαίνεται ότι ακολουθεί πιστά το γνωμικό που έλεγαν οι παππούδες μας  “Μάθε τέχνη και άστηνε και άμα πεινάσεις πιάστηνε”.

Φυσικά το γιατί δηλώθηκε έτσι στο φύλο αγώνος   ο Μπέος είναι προφανές. Πώς αλλιώς θα σουλατσάρει με την άνεση του  για να δημιουργήσει τις καταστάσεις που πρέπει να να είναι αρεστός στο μεγάλο αφεντικό!!! Άλλωστε κοντή γιορτή  τα νέα κατεβαίνουν γρήγορα και τότε θα χρειαστούν πολλοί  μεταφραστές που να ξέρουν Ρώσικα Αγγλικά από τις Παρθένους Νήσους και την Μάλτα….