Οι Σέρβοι από ότι φαίνεται βιάζονται να στείλουν τον Νεμάνια Ράντονιτς στον Ολυμπιακό καθώς τον έντυσαν ήδη στα ερυθρόλευκα.

Οι Σέρβοι από ότι φαίνεται βιάζονται να στείλουν τον Νεμάνια Ράντονιτς στον Ολυμπιακό καθώς τον έντυσαν ήδη στα ερυθρόλευκα μετά το δημοσίευμα της «mozzartsport» που ανέφερε ότι ο Θρύλος ενδιαφέρεται για τον παίκτη της Τορίνο και βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Ο ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε συνολικά 438 λεπτά με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του (θέλει να παίζει αρκετά προκειμένου να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής Σερβίας ενόψει του Euro 2024) και για αυτό θέλει να αποχωρήσει, με τους Πειραιώτες που βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ να εμφανίζονται ως φαβορί για να τον κάνουν δικό τους.

Ολυμπιακός – Άρης: Με σημαντικές απουσίες η αποστολή (pic)
Ολυμπιακός – Άρης: Με σημαντικές απουσίες η αποστολή (pic)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η πλευρά του αθλητή τα έχει βρει σε όλα για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ της ομάδας του λιμανιού που πλέον συζητάει με τη «γκρανάτα» για να συμφωνήσει μαζί της σχετικά με τη μορφή της μετακίνησής του που μάλλον θα αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.