Ντουμπάι – Χάποελ Τελ Αβίβ 97-109: Με πρωταγωνιστές Μπράιαντ και Μίτσιτς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Χάποελ Τελ Αβίβ επιβλήθηκε της Ντουμπάι με 109-97 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη πέρασε με 109-97 από την ουδέτερη έδρα της Ντουμπάι στο Σαράγεβο, για την 9η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας σε 7-2 το ρεκόρ της και επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα. Στο 3-6 υποχώρησε η ομάδα των Εμιράτων, η οποία υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ελάια Μπράιαντ με 25 πόντους, ενώ 19 πρόσθεσε ο Βασίλιε Μίτσιτς και από 15 οι Αντόνιο Μπλέικνι, Τζόναθαν Μότλεϊ. Για την ηττημένη Ντουμπάι ο Ντουέιν Μπέικον πέτυχε εντυπωσιακό career high 36 πόντων, όμως δεν ήταν αρκετό.
Τα δεκάλεπτα: 26-25, 48-47, 69-84, 97-109
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*