Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, ο Γιώργος Μασούρας. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Φετφατζίδη. Μία πολύ σημαντική στιγμή για τον διεθνή άσο, η οποία σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη του. […]

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, ο Γιώργος Μασούρας.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Μία πολύ σημαντική στιγμή για τον διεθνή άσο, η οποία σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη του. Και αυτό διότι πρόκειται για την «πρώτη» του με τον Θρύλο.

Μάλιστα, να σημειωθεί ότι με το που πέρασε ο Μασούρας στον αγωνιστικό χώρο, ήταν πολύ φουριόζος, δημιουργώντας ευκαιρία και κερδίζοντας ένα κόρνερ.

Όπως και να ‘χει, ο Μασούρας πήρε με το… καλημέρα την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να τον δικαιώσει. Και να τον βγάλει ασπροπρόσωπο.