Η φωτογραφία του Ροντινέι, με τον Νταβίντ Λουίζ και το μήνυμα του Βραζιλιάνου στόπερ.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει την Πάφο και η δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν στην 1η αγωνιστική του Champions League. Οι Πειραιώτες είχαν την υπεροχή, πάλεψαν μέχρι τέλους, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το πολύτιμο γκολ που θα τους έδινε το τρίποντο. Ωστόσο, μετά την αναμέτρηση είχαμε ένα ωραίο στιγμιότυπο, με τον Νταβίντ Λουίζ και τον Ροντινέι.

Οι δύο Βραζιλιάνοι είχαν συνάντηση στα αποδυτήρια, όπου έβγαλαν μία φωτογραφία μαζί. Ο έμπειρος στόπερ της κυπριακής ομάδας την κοινοποίησε στα social media, αφήνοντας το δικό του μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα ο Νταβίντ Λουίζ έγραψε: «Η ζωή μας εκπλήσσει σαν σενάριο ταινίας. Πριν λίγα χρόνια μιλούσαμε στη @flamengo για το όνειρο να παίξουμε στο @championsleague και σήμερα ο Θεός μας χάρισε αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Σε αγαπώ φίλε μου, να σε ευλογεί πάντα εκείνος και η οικογένειά σου».

Σε ποιο κανάλι θα δείτε το Ολυμπιακός – Πάφος για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λίγκ;
Σε ποιο κανάλι θα δείτε το Ολυμπιακός – Πάφος για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λίγκ;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Luiz (@davidluiz23)

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.