Η NoviLeague οδεύει προς το τέλος της για την Novibet, αλλά ο οποιοσδήποτε μπορεί ακόμα να μπει και να διεκδικήσει 300 ευρώ εντελώς δωρεάν κάνοντας την αρχή με το Μαρσέιγ - Ολυμπιακός.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε στην 37η αγωνιστική της NoviLeague. Απομένουν δηλαδή ακόμα 14 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet ο οποίος θα δώσει 50.000 ευρώ στον μεγάλο νικητή με την συμμετοχή όλων να είναι εντελώς δωρεάν.

Ομως η Νοvibet δεν μένει μόνο στον μεγάλο νικητή. Ακόμα και κάποιος που έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία της NoviLeague ή ακόμα και κάποιος που θέλει να συμμετάσχει από την Τρίτη το βράδυ με το ματς Μαρσέιγ – Ολυμπιακός για πρώτη φορά μπορεί να βγει κερδισμένος.

Η νέα προσφορά της NoviLeague δίνει 300 ευρώ, εντελώς δωρεάν σε όλους όσους προβλέψουν τα 3 σκορ της 5ης αγωνιστικής των διοργανώσεων της UEFA. Ποια ματς είναι αυτά;

  • Την Τρίτη, Μαρσέιγ – Ολυμπιακός
  • Την Τετάρτη, Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν
  • Την Πέμπτη ΑΕΚ – Μπράγκα

Σε ότι έχει να κάνει με τον υπόλοιπο διαγωνισμό όπως βλέπετε υπάρχει μεγάλο ντέρμπι μιας και η κορυφή μοιράζεται από 4 διαγωνιζόμενους που έχουν βρει 11 σωστά σκορ!

Ο παίκτης που θα βρεθεί στην κορυφή (μετά από 50 αγωνιστικές) θα κερδίσει 50.000 ευρώ και αν υπάρξει κάποιος που θα φτάσει στις 20+ σωστές προβλέψεις θα πάρει το τεράστιο έπαθλο του μισού εκατομμυρίου. Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν…

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.