Ενός λεπτού σιγή υπήρξε στην προπόνηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, στην μνήμη της Ειρήνης Μαρινάκη.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ στέκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύσσωμη η ομάδα συμπαραστέκεται στον Ηγέτη του Θρύλου και δικό της. Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος της Αγγλίας στην προπόνηση που πραγματοποίησε, πριν την έναρξη της, υπήρξε ενός λεπτού σιγή για την Ειρήνη Μαρινάκη.

Η ανάρτηση της Νότιγχαμ Φόρεστ

«Οι παίκτες και το προσωπικό της πρώτης ομάδας τήρησαν ενός λεπτού σιγή πριν από την πρωινή προπόνηση, αποτίοντας φόρο τιμής στην απώλεια της μητέρας του Ευάγγελου Μαρινάκη, Ειρήνης. Οι σκέψεις μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια παραμένουν με τον κ. Μαρινάκη και τους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Νότιγχαμ Φόρεστ: Υπήρξε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ειρήνης Μαρινάκη
Νότιγχαμ Φόρεστ: Υπήρξε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ειρήνης Μαρινάκη

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.