Δείτε που θα παρακολουθήσετε τον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στη Σάντερλαντ για την 6η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η Premier League συνεχίζεται με την ιστορική αναμέτρηση Νότιγχαμ Φόρεστ – Σάντερλαντ στο Σίτι Γκράουντ. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες συναντιούνται στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 1996-1997, όταν η Φόρεστ είχε ηττηθεί με 1 – 4.

Η Νότιγχαμ επιστρέφει στην ευρωπαϊκή δράση μετά από 30 χρόνια και απέσπασε ισοπαλία 2 – 2 από την Μπέτις στο Europa League, όμως στο πρωτάθλημα παραμένει χωρίς νίκη σε 10 σερί αγώνες. Έχει 4 ήττες στα 6 τελευταία εντός και πολλά προβλήματα τραυματισμών. Τα προβλήματα τραυματισμών παραμένουν, ο Ντάγκλας Λουίς αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Μπέτις, ενώ παραμένουν εκτός οι Ίνα και Ντομίνγκες. Ο Αγού επιστρέφει, αλλά ήταν εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως και ο Χάτσινσον. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, η Φόρεστ έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η πίεση είναι μεγάλη και η ανάγκη για τρίποντο τεράστια.

Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ… στο μυαλό κι εκπλήξεις
Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ… στο μυαλό κι εκπλήξεις

 Η Σάντερλαντ με 8 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές, έρχεται από το 1 – 1 με την Άστον Βίλα, αλλά θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Η μάχη προβλέπεται αμφίρροπη και κρίσιμη και για τις δύο ομάδες, που ψάχνουν μια νίκη-ανάσα σε μια δύσκολη περίοδο. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:30 με ζωντανή μετάδοση από το Novasports Premier League.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.