Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν ξεκίνησε βασικός ο Κάρμο στο φιλικό με τη Φιορεντίνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Νταβίντ Κάρμο δεν πήρε φανέλα βασικού στο φιλικό παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.
Ο Νταβίντ Κάρμο δεν πήρε φανέλα βασικού στο φιλικό παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, μένοντας στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.
O υψηλόσωμος στόπερ δεν βρέθηκε στα αρχικά πλάνα του προπονητή του, στο ματς απέναντι σε μια ομάδα που του φέρνει… καλές αναμνήσεις. Τελευταία φορά που είχε αντιμετωπίσει τους Ιταλούς, ήταν φυσικά στον τελικό του UEFA Europa Conference League με τη φανέλα του Ολυμπιακού, απέναντι ακριβώς στη Φιορεντίνα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Latest News
Το 707ο φιλικό των Βετεράνων
Ελλάδα – Παραγουάη: Ο Γκόμεζ το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ (vid)
Ελλάδα – Παραγουάη: Οι οδηγίες του Γιοβάνοβιτς στον Καρέτσα και λόγια του αρχηγου Μπακασέτα (vid)
«Με τον κόσμο μας για τη νίκη»
Η άδικη αποβολή του Έσε στην Βαρκελώνη έφερε αλλαγές στην FIFA!
Ελλάδα – Παραγουάη: Καταπληκτική επίθεση από την Εθνική, δεν τελείωσε τη φάση όπως θα ήθελα ο Δουβίκας (vid)
Για το 1-1 ο Ολυμπιακός, κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ρέντη!
Ελλάδα – Παραγουάη: Εξαιρετική ενέργεια και κερδισμένο φάουλ από τον Καρέτσα – Πάνω από τα δοκάρια η εκτέλεση του Μπακασέτα (vid)
READ MORE