ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 12-11: Πικρή… ήττα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού αντιμετώπισε, το Σάββατο (31/5) στις 17:00, η ομάδα πόλο Γυναικών που διαθέτει ο Ολυμπιακός.
Τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού αντιμετώπισε, το Σάββατο (31/5) στις 17:00 (ΕΡΤ3), η ομάδα πόλο Γυναικών που διαθέτει ο Ολυμπιακός, για τον πέμπτο τελικό της Α1.
Στην τελευταία «μάχη» της σεζόν 2024-25, οι «ερυθρόλευκες» ήταν αποφασισμένες για τη νίκη στην έδρα της Βουλιαγμένης, ώστε να κάνουν το 3-2 στη σειρά των τελικών και να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ, ωστόσο τελικά δε τα κατάφεραν αφού ηττήθηκαν με τελικό σκορ 12-11.
Οι αθλήτριες των Πειραιωτών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν μέσα στη διεκδίκηση της κούπας, ωστόσο στις λεπτομέρειες όπου κρίθηκε το ματς αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων, των απαιτήσεων και των προσδοκιών που υπήρχαν από εκείνες, αφού δέχτηκαν ένα τέρμα στα τελευταία δευτερόλεπτα και δε μπόρεσαν να φέρουν στο λιμάνι μια ακόμη κούπα στα εκατοστά γενέθλια του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου στον κόσμο.