Νικολοπούλου: «Μίλησε η ψυχή και το πάθος που βγάζουμε!»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Νίκης Λευκάδας με 78-69 στα Χανιά και κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο του τρόπαιο στον θεσμό.


Η MVP του Final -4 μετά το τέλος της αναμέτρησις πήρε το βραβείο πολυτιμότερης παίκτριας, ενώ παραχώρησε και δηλώσεις, όπου και αυτή με την σειρά της ευχαριστεί το κόσμο, ενώ στέκεται στην ψυχή και το πάθος που έβγαλε η ομάδα μας για να έρθει αυτή η νίκη.

Η Αγγελική Νικολοπούλου,η οποία αναδείχθηκε MVP του τελικού, δήλωσε από την μεριά της: «Είμαι πανευτυχής! Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την χαρά μου. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένες, όμως σε κάποια στιγμή αφήσαμε τα περιθώρια στη Νίκη Λευκάδας για να μας πλησιάσει. Παρόλα αυτά μίλησε η ψυχή μας και το πάθος που βγάζουμε στα ματς και καταφέραμε στο τέλος να κατακτήσουμε το τρόπαιο.  Το αφιερώνουμε στους ανθρώπους που είναι πίσω από όλα αυτά, τον κ. Κουντούρη και τον κ. Λεριώτη. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία τους στο γήπεδο. Όπως και τον κόσμο που ήρθε εδώ και φώναξε για μας, κάνοντάς μας να νιώθουμε σαν το σπίτι μας».

Διάβασε επίσης