Ο Νίκολα Μίροτιτς τέθηκε εκτός με τραυματισμό στον αχίλλειο και θα απουσιάσει από αρκετές αναμετρήσεις της Αρμάνι Μιλάνου.

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα λείψει από τους αγώνες της Αρμάνι Μιλάνου για αρκετές εβδομάδες, εξαιτίας τενοντίτιδας στον αχίλλειο. Την είδηση σχολίασε ο προπονητής της ομάδας Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος ανέφερε πως η απουσία του θα είναι υποχρεωτική, όμως δεν διευκρίνισε το διάστημα που δεν θα παίζει ο superstar της Αρμάνι.

Οπότε, είναι πολύ πιθανό ο Μίροτιτς να χάσει την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Ευρωλίγκας, απέναντι στον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 2 Ιανουαρίου.

Δείτε όσα δήλωσε ο Ετόρε Μεσίνα:

«Κάναμε απαίσιες επιλογές. Σίγουρα μας λείπει ο Μίροτιτς, ακόμα ψάχνουμε για πόιντ γκαρντ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Έχουμε αρκετούς παίκτες για να αντέξουμε και να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Ο Μίροτιτς; Σίγουρα μιλάμε για απουσία εβδομάδων, αλλά ίσως και παραπάνω. Θα ολοκληρώσει όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει και την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο καλύτερος δρόμος αποκατάστασης»