Δηλώσεις μετά την κατάκτηση του 7ου παραχώρησε ο προπονητής του Θρύλου, Θάνος Νίκλας.

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τη νίκη και το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό στον 3ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Θάνος Νίκλας.

Ο κόουτς του Θρύλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του πίστευε στην ανατροπή και ότι ο Παναθηναϊκός στάθηκε στις απουσίες του, κάτι που ο Ολυμπιακός δεν έκανε όλη τη χρονιά με τη Στραουτμάνε και πολύ περισσότερο μετά τον τραυματισμό της Σταμάτη στον πρώτο τελικό.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σίγουρα, το μυαλό μας μετά τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού χαλάρωσε, ενδεχομένως να πιστεύαμε ότι έχουμε κερδίσει. Είχα πει, ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει να παλέψει στο 100%. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, είχε εκπληκτική ευστοχία ο Παναθηναϊκός, τα έβαλε όλα στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτό που δουλεύουμε τόσο καιρό, είναι ο χαρακτήρας μας, η προσωπικότητα μας, ξέραμε ότι είμαστε καλύτεροι. Όσο κι αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε, το πιστεύαμε, ξέραμε ότι θα δημιουργήσουμε πάλι πρόβλημα στο μυαλό τους, ξέραμε ότι θα τα χάσουν, γιατί στο μυαλό τους έχουν ότι δεν παίζει η Ριντ και όχι τι μπορούν να κάνουν. Εμείς δεν παραπονεθήκαμε ποτέ για την απουσία της Σταμάτη, για την Στραουτμάνε.

Αυτός είναι ο αθλητισμός, πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ακόμα και να χάναμε σήμερα, είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια, γιατί έμειναν στο πλάνο, αλλάξαμε πράγματα, παλέψαμε και στο τέλος η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε για άλλη μια φορά».