Ο Ολυμπιακός, τη Δευτέρα στις 19:30 (NS2), αντιμετωπίζει την ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», τον Απόλλων Σμύρνης, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Η ευρωπαϊκή αναμέτρηση επί της Ντουντελάνζ, στο «Ζοσί Μπαρτέλ», και η νίκη με 2-0 για την ομάδα μας, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Στόχος των Πειραιωτών είναι να επιστρέψουν στις νίκες για το ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνουν αυτήν την «επανεκκίνηση», η οποία δεν έγινε σε καμία των περιπτώσεων στο «Γεντί Κουλέ».

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο βασικός στόχος είναι η νίκη, και μια ολοκληρωτική εμφάνιση, η οποία θα δώσει ψυχολογία στους παίχτες μας. Θα τους «ντοπάρει» για την δύσκολη και απαιτητική συνέχεια, που καλούνται να έχουν για να βρίσκονται μέσα και στους τρεις στόχους.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να μπει αποφασιστικά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από το πρώτο λεπτό να διεκδικήσει την εύκολη επικράτηση. Να ελέγξει πλήρως τον ρυθμό, να επιβληθεί του αντιπάλου και να μην κινδυνέψει σε καμία περίπτωση, ακόμα και από τον Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος δεν έχει ακόμα βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικοί, με απαρχή τη Δευτέρα, να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να κάνουν ένα σερί νικών και θετικών αποτελεσμάτων.