Με πρωταγωνιστή τον Ράσελ που είχε 19 πόντους η αντίπαλος του Θρύλου επικράτησε με 3-1 σετ εκτός έδρας της Μιλάνο και συνέχισε με νίκη για το πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, ωστόσο στη συνέχεια η Τρεντίνο δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει της Μιλάνο με 3-1 σετ και έτσι συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις στης στο Ιταλικό πρωτάθλημα πριν το ματς της Τρίτης (5/3) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με τους Ράσελ και Κοβάσεβιτς να κάνουν μεγάλο ματς παίρνοντας 19 και 15 πόντους αντίστοιχα και παρά το γεγονός ότι έχασαν το πρώτο σετ, οι Ιταλοί έκαναν την ανατροπή και πήραν ένα ακόμα τρίποντο. Μάλιστα πολυτιμότερος παίκτης του ματς της αντιπάλου του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ο Κοβάσεβιτς.

Η απονομή του πρωταθλήματος στις Γυναίκες του Θρύλου! (vids)
Η απονομή του πρωταθλήματος στις Γυναίκες του Θρύλου! (vids)

Μιλάνο – Τρεντίνο 1-3 (25-19, 19-25, 17-25, 23-25)

Μιλάνο: Κλεβενότ 11, Κοζαμέρνικ 5, Αμπντέλ-Αζίζ 18, Μάαρ 16, Μπόσι 8, Ίζο 2, Ρεσαρέσι (λ), Μπάσιτς 3, Σμπερτόλι, Ορλάντο, Χόφερ, Χίρσχ, Γκιρόνι

Τρεντίνο: Κοβάσεβιτς 15, Κονταρίν 7, Βετόρι 15, Ράσελ 19, Καντελάρο 7, Τζιανέλι, Γκρεμπένικοφ (λ), Βαν Γκάρντενερ, Γκαβούτο, Νταλντέλο, Ντε Άντζελις, Λίσινατς

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24