Η στιγμή όπου ο Ολυμπιακός θα τιμήσει δεόντως τον Βασίλη Σπανούλη έφτασε. Απόψε (17/09, 20:00) ο εμβληματικός αρχηγός περνά στο Πάνθεον.

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περίμεναν για χάρη του Βασίλη Σπανούλη, επιτέλους ήρθε.

Σήμερα (17/09, 20:00) ο Kill-Bill θα δει την φανέλα του να αποσύρεται από τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ο ίδιος θα μπαίνει στο πάνθεον του ερυθρόλευκου μπάσκετ.

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που όμοιά της δεν θα έχουμε ξαναδεί, προσωπικότητες του μπάσκετ θα δώσουν το παρών στο ΣΕΦ. Το παρών θα δώσει και ο πύρινος κόσμος του Θρύλου για να βιώσει μοναδικές στιγμές για χάρη του Βασίλη Σπανούλη.

Αυτό άλλωστε θα είναι και το… κυρίως πιάτο. Μετά το σπουδαίο gala που διοργάνωσε ο νυν προπονητής του Περιστερίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης το βράδυ του Σαββάτου (16/09).

Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει επίσημο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Στα του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος βρίσκεται σε άδεια ξεκούρασης. Επιπλέον, προφυλάσσεται ο Μουσταφά Φαλ ένεκα ενοχλήσεων, ενώ Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ συνεχίζουν τα ατομικά προγράμματά τους.

Όπως στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα της Παρασκευής (15/09), έτσι και σήμερα, και η Αρμάνι αναμένεται να παραταχθεί με ελλιπές ρόστερ.

Το τζάμπολ στην αναμέτρηση θα γίνει μετά τις 21:00 όταν και θα ολοκληρωθεί η βράβευση του Βασίλη Σπανούλη. Ενώ, όλο το τρίωρο πρόγραμμα της ημέρας μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το Novasports 4HD.