Το Thrylos24.gr, σεβόμενο το κόσμο που το ακολουθεί, τη Διοίκηση του Σ.Ε.Φ αλλά και την Διοίκηση του Ολυμπιακού στο Μπάσκετ που παλεύει καθημερινά ανάμεσα σε όλους και σε όλα για να κρατήσει το σύλλογο στο μέγιστο επίπεδο, παίρνουμε την πρωτοβουλία να διαψεύσουμε ό,τι έχει να κάνει με το αποκλειστικό σχετικά με το Σ.Ε.Φ. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του site.

Το Thrylos24.gr σεβόμενο τον κόσμο που το ακολουθεί, την διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, την διοίκηση του Ολυμπιακού στο Μπάσκετ και φυσικά την νέα μας διευθύντρια κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη καταθέτει μία τεράστια συγνώμη πρωτίστως απ όλους για μία λανθασμένη δημοσίευση η οποία προκάλεσε ντόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα ξεκινήσουμε με μία μεγάλη συγγνώμη. Μία συγγνώμη που δεν πρέπει, αλλά επιβάλλεται να ειπωθεί. Λανθασμένες πληροφορίες οι οποίες δεν έχει σημασία αν έχουν ή όχι βάση, οδήγησαν πολύ κόσμο σε λανθασμένα συμπεράσματα σχετικά με το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού στο Μπάσκετ.

Ένα γήπεδο που αρκετός κόσμος ή μάλλον να τοποθετηθούμε καλύτερα, θέλουν αλλά η διοίκηση που τόσα χρόνια είναι δίπλα μας και μας έχει ανεβάσει επίπεδο σε όλα τα μέτωπα ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει και τι θα κάνει σχετικά με αυτό. Σχετικά με το δημοσίευμα και το αποκλειστικό που είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Τετάρτης (16/10), ζητάμε και πάλι συγγνώμη. Λάθος, παραπληροφόρηση, οδήγησαν σε ένα άρθρο το οποίο δεν έπρεπε να «βγει» στον αέρα.

Είμαστε υπόλογοι των πράξεών μας και παίρνουμε όλη την ευθύνη για την συγκεκριμένη παραπληροφόρηση, πάνω μας. Άλλωστε, για να τιμάς ό,τι φοράς πρέπει να φέρεσαι και ανάλογα, καθώς και να είσαι ηθικός απέναντι στο κόσμο που μας εμπιστεύεται καθημερινά.

Ζήτω ο Ολυμπιακός και συνεχίζουμε. Οι φλέβες μας είναι “ερυθρόλευκες” και χωρίς καμία αμφιβολία ζούμε και πεθαίνουμε με το όνομα του Ολυμπιακού. Ζητάμε λοιπόν συγγνώμη και πάλι. Πάμε δυνατά, ζήτω και πάλι ο Ολυμπιακός…»