Μίλησαν και τα αποβράσματα, έβγαλαν γλώσσα για να πάρουν ακόμα μία μέρα το χαρτζιλίκι τους. Ναι, τα παιδιά του SDNA κάνουν ότι μπορούν για να κάνουν περήφανο τον γέρο Ιβάν. Πλέον οι «Ροστοφιάνοι» είναι πολλοί, η μήπως πολλές;

Μέρα με SDNA και Παπαθεοδώρου έχει το μενού. Ναι, κατάφεραν αυτά τα σιχάματα να τραβήξουν και πάλι τα βλέμματα πάνω τους.  Μάλιστα είναι τόσο προκλητικοί η καλύτερα προκλητικός μιας και μιλάμε για τον Βασίλη/κη Παπαθεοδώρου, ο οποίος με τίτλο «όταν η ρουφιάνα η ζωή αποκαθιστά την δικαιοσύνη…», είπε να κάνει πάλι το κομμάτι του. Εκείνος και ο Κόλκας ζουν σε κόσμο με παραισθήσεις και από την πολύ σφαλιάρα που τρώνε, έχουν χαζέψει και το IQ τους έχει εκμηδενίσει.

Ας μας πεί λίγο για ήθος ο Παπαθεοδώρου ο οποίος έχει μαύρα γυαλιά και αν τον ρωτήσετε τι χρώμια έχει ο ουρανός αυτός θα πεί μαύρος. Τόσο αντικειμενικότητα ποιος την αντέχει ρε παλικάρια; Γιατί δεν κρίνει λίγο την οπλοφορία, το VAR, τους διαιτητές, την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και όλα αυτά τα οποία έχει εξαγοράσει το αφεντικό του; Γιατί δεν μας αναφέρει λίγο πως γίνεται να είναι ο μοναδικός άνθρωπος σε όλο το κόσμο που να έχει δύο ομάδες από την ίδια κατηγορία και να έχει ακόμα και 2-3 ως παραρτήματα απλά για να παίρνει βαθμούς.

Γιατί δεν μιλάει για τον Μπέο η τον Κόκκαλη ο οποίος έπαιξε άρτιο ρόλο σε πολλά και βοηθάει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο όλους τους εχθρούς του Ολυμπιακού.

Μία φορά αφού είστε και άντρες (λέμε τώρα…) δεν έχετε πατήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης», δεν έχετε δεί ούτε σε φωτογραφία το Πειραιά. Δεν έχετε νοιώσει ποτέ πως είναι να παίζεις στο Τσάμπιονς Λίγκ, δεν έχετε νοιώσει πως είναι να τεντώνεις το σεντόνι και έχετε το θράσος και μιλάτε.

Απλά γελάει η κοινωνία κακομοίρηδες μαζί σας…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24