Νέο πρόβλημα πρόκυψε για τον Ολυμπιακό εν όψει των κρίσιμών αγώνων  με την Ζαλγκίρις για την σειρά των play offs. Ο Κώστας Παπανικολάου αν και αγωνίστηκε την Παρασκευή με τον Πανιώνιο και όλα έδειχναν ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου τελικά και πάλι ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και έμεινε  εκτός προπόνησης  […]

Νέο πρόβλημα πρόκυψε για τον Ολυμπιακό εν όψει των κρίσιμών αγώνων  με την Ζαλγκίρις για την σειρά των play offs. Ο Κώστας Παπανικολάου αν και αγωνίστηκε την Παρασκευή με τον Πανιώνιο και όλα έδειχναν ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου τελικά και πάλι ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και έμεινε  εκτός προπόνησης  και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Τετάρτης  κρίνεται αμφίβολη.  Παράλληλα πιο ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Κιμ Τιλί αφού έλαβαν κανονικά μέρος στη  πρώτη φάση της προπόνησης.  Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ είναι ότι από Δευτέρα  θα μπουν σε φουλ ρυθμούς, και αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του Σφαιρόπουλου για τους αγώνες με την Ζάλγκιρις.

Τέλος ο Γιάνις Στρέλνικς έμεινε εκτός προπόνησης  και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον πρώτο προημιτελικό με τους ερυθρόλευκους όμως να μην πιέζουν τον Λετονό αφού θα ήθελαν να είναι 100% έτοιμος για να επιστρέψει στα παρκέ.