Την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Γιουνγκ Μπόις γνώρισε η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού

Μετά την συντριβή που γνώρισε από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, η Λουκέρνη ηττήθηκε στην έδρα της με 3-2 από την Γιουνγκ Μπόις στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ελβετικού πρωταθλήματος.

Στο 24’ ο Οαρό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος στο 67’ ισοφάρισε προσωρινά για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ ο Σερπφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πέντε λεπτά αργότερα (72’) ο Ενγκαμελό έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Γιουνγκ Μπόις και στο 77’ ο Οαρό με πέναλτι σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Στο 89’ ο Γκβίλια έκανε την ήττα της Λουκέρνης να μοιάζει ελαφρότερη μειώνοντας στο τελικό 2-3.

Να σημειωθεί ότι η Λουκέρνη έχει μόλις μια νίκη στο ελβετικό πρωτάθλημα και τρεις ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος, ενώ η Γιουνγκ Μπόις είναι πρωτοπόρος έχοντας 4 στα 4 και απόσταση 5 βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Λουκέρνη: Σάλβι, Γκρέτερ, Σουλτς, Σμιντ, Σίντλερ, Βόκα, Ούγκρινιτς, Βάργκας (74’ Σνόουλι), Γκβίλια, Σερπφ, Ελέκε.

Γιουνγκ Μπόις: Μπάλμος, Μπενίτο, Μπέργκεν (78’ Γκαρσία), Γουίθριτς, Μπαμπού, Σουλεϊμανί, Σανόγκο, Σο, Φασνάχτ (63’ Λοπέρ), Οαρό (80’ Ενσάμ), Ενγκαμαλό.