Νέα ομάδα για τον Αμπνταλάχ Σιμά, που «βλέπει» ο Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι «παίζει» με τον 23χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό Αμπνταλάχ Σιμά, ο οποίος «συνδέεται» με τον Ολυμπιακό;
O Σενεγαλέζος φορ της Μπρεστ, Αμπνταλάχ Σιμά, είναι ένα από τα ονόματα που απασχολούν το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες.
Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπρεστ, καθώς η Μπράιτον διατηρεί τα δικαιώματά του μέχρι το καλοκαίρι του 2026.
Με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας, μετράει 38 παιχνίδια – 12 γκολ – 2 ασίστ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Η Μπράιτον τον αγόρασε από την Σλάβια Πράγας αντί 8 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2021 κι ενώ εσχάτως κυκλοφορεί πως μία από τις άλλοτε ομάδες του Αφρικανού παίκτη σκέφτεται την επιστροφή του.
Η Ρέιντζερς συνεργάστηκε με τον Σίμα την σεζόν 2023-24 και το κοντέρ έγραψε 16 γκολ – 2 ασίστ σε 39 ματς.