Νέα εποχή για τα Βοτσαλάκια: Ο Πειραιάς απέκτησε μια παραλία-πρότυπο για άθληση, αναψυχή και ποιότητα ζωής! Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Μώραλη!

Η νέα εικόνα της παραλίας μας αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής για έναν Πειραιά ανθρώπινο, ενεργό και προσανατολισμένο στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Ήταν ένα σύνθετο έργο, καθώς η παραλία Βοτσαλάκια, όπως και η Φρεαττύδα, είναι χαρακτηρισμένοι αρχαιολογικοί χώροι.

Ωστόσο, με σεβασμό σε αυτή τη συνθήκη, προχωρήσαμε στη ριζική ανάπλαση για την οποία νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι. Αυτονόητο είναι ότι και οι δύο παραλίες της πόλης μας παραμένουν ελεύθερες και δωρεάν, ενώ η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα για την παροχή υπηρεσιών στους πολίτες που επιλέγουν τα Βοτσαλάκια, ειδικά τους θερινούς μήνες, παραμένει αναγκαία και ωφέλιμη. H συνολική παρέμβαση στην  παραλία θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο με την ανάπλαση του πρανούς.

Τα Βοτσαλάκια πλέον δεν είναι απλώς ένας παραλιακός προορισμός, είναι ένα ζωντανό κύτταρο άθλησης, αναψυχής και κοινωνικής ζωής. Ένας χώρος υποδειγματικής λειτουργίας, όπου το κύμα συναντά την άθληση, η αναψυχή συναντά την οικολογία και οι ανάγκες των πολιτών αποκτούν προτεραιότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους του Δήμου για την σημαντική τους συμβολή. Η ανάπλαση της παραλίας Βοτσαλάκια είναι μια ξεκάθαρη επιλογή: να επενδύουμε σε ποιοτικό δημόσιο χώρο, ανοιχτό σε όλους. Ο Πειραιάς αλλάζει με έργα, όχι με λόγια.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.