Αλλάζει σελίδα και μπαίνει πλέον σε μια «νέα εποχή» με κύριο γνώμονα πάντα, τα υψηλότερα στάνταρ προπόνησης.

Το τμήμα Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού αλλάζει σελίδα. Μπαίνει πλέον σε μια νέα εποχή, κινούμενο στην κατεύθυνση της ανανέωσης, του εκσυγχρονισμού, της στελέχωσής του με νέους ανθρώπους. Με κύριο γνώμονα, πάντα, τα υψηλότερα στάνταρ προπόνησης για τους αθλητές του, Κι έχοντας ως ορίζοντα το κορυφαίο επίπεδο και τη δημιουργία πρώτα αθλητών και μετά πρωταθλητών.

Μια νέα εποχή ξεκινά για το τμήμα των πολεμικών τεχνών του Ολυμπιακού μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Μουρούτσο και το επιτελείο του. Με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να τους εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της πορείας τους.

Το θέμα είναι πώς αυτή η νέα εποχή θα συνοδευτεί με αλλαγές και ανανέωση. Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το τμήμα. Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές, μπορούν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους του συλλόγους στα τηλέφωνα 210 48 16 383 & 6943 62 62 52.