Όπως ο Ολυμπιακός, έτσι και η Νάπολι, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 23/8. Κάτι που σημαίνει ότι οι ενδεκάδες θα είναι οι καλύτερες δυνατές!

Το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νάπολι επί ιταλικού εδάφους αποτελεί πόλο έλξης και όπως έγραψε  Tuttosport: «Απέναντι στον κάτοχο του Conference League και πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, θα είναι το τελευταίο δυνατό τεστ πριν από τον αγώνα με τη Σασουόλο, για την έναρξη της Serie A».

Ο προπονητής των παρτενοπέι, Αντόνιο Κόντε, αναμένεται να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, προκειμένου να τεστάρει την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει της έναρξης του ιταλικού πρωταθλήματος.

Πάμπλο Μαρί: Αυτός είναι ο στόπερ που αρέσει στον Εντού! (vids)
Πάμπλο Μαρί: Αυτός είναι ο στόπερ που αρέσει στον Εντού! (vids)

H πρωταθλήτρια Ιταλίας στηρίζεται στους δύο δύο κορυφαίους Βέλγους ποδοσφαιριστές, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ρομέλου Λουκάκου, οι οποίοι αναμένεται να «τραβήξουν» πολλά βλέμματα πάνω τους στο φιλικό ματς με τον Θρύλο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24