Η Νάπολι παρακολουθεί στενά τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, με τις εμφανίσεις του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να προσελκύουν έντονο ευρωπαϊκό ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές που τραβούν τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και ένας από αυτούς είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στο επίκεντρο μεταγραφικών σεναρίων. Καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον από τη Νάπολι.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο τεχνικός των «παρτενοπέι», Αντόνιο Κόντε, εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του διεθνούς Έλληνα γκολκίπερ για το μέλλον της ομάδας του. Ο Τζολάκης έχει καθιερωθεί ως βασικός κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια και έχει καταγράψει σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Το θέμα με Έσε στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο»
Ολυμπιακός: Το θέμα με Έσε στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο»

Η πορεία του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League αποτέλεσε σημείο καμπής για την καριέρα του νεαρού τερματοφύλακα. Οι επεμβάσεις του σε κρίσιμα παιχνίδια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας του Πειραιά. Παράλληλα, οι φετινές του παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ειδικά στο UEFA Champions League ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο τη φήμη του.

Δεν είναι μόνο η Νάπολι που εξετάζει την περίπτωσή του. Αρκετοί σύλλογοι από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν ήδη προσθέσει το όνομά του στη μεταγραφική τους λίστα. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό γνωρίζουν την αξία του ποδοσφαιριστή τους και δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν εύκολα. Οι «ερυθρόλευκοι» κοστολογούν τον διεθνή τερματοφύλακα σε ποσό που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει πως ο Τζολάκης έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ανερχόμενους τερματοφύλακες της Ευρώπης.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…