Breaking news

Θα σας ταράξουμε στην… νομιμότητα!

Να γυρίσει από εκεί που έμεινε…

Ο Πέδρο Μαρτίνς, σίγουρα έχει δύσκολο έργο, όταν με το καλό επιστρέψουμε με ομαλότητα στην κανονικότητα, να φτάσει τους παίκτες μας στην κατάσταση που ήδη είχαν και πριν τη διακοπή, ώστε εκείνοι να συνεχίζουν με τον πιο ακμαίο τρόπο στις υποχρεώσεις τους.


Οι «ερυθρόλευκοι» όπως και όλοι οι Έλληνες, αλλά και παγκοσμίως, μένουν σπίτι, αφού ο κορονοϊός και αυτή η πανδημία, έχει επηρεάσει αρκετά τον αθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι παίκτες, αφενός μένοντας σπίτι προστατεύονται από τον επικίνδυνο ιό, αφετέρου όμως δεν χάνουν καμία επαφή με το ποδόσφαιρο, αφού καθημερινά προπονούνται, ορισμένοι εξ αυτών να είναι «ταύροι». Φυσικά, όταν και ΑΝ τελικά ανοίξουν τα πράγματα, θα υπάρχει κάποιος καιρός προσαρμογής και προετοιμασίας για όλες τις ομάδες. Αυτό είναι δεδομένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ πιθανό να δούμε μπάλα στην χώρα μας, είναι οι αρχές Ιούνη. Άρα, από Μάιο θα ξεκινήσει η προετοιμασία, με αρκετά προσεχτικό τρόπο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τώρα, οφείλει να βρει τη «φόρμουλα» για να προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του, ώστε εκείνοι να βρίσκονται στην καλύτερη κατάστασή τους, σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν. Μην ξεχνάμε πως ατομικά και οι παίκτες προπονούνται στο σπίτι τους. Έχουν λάβει ο καθένας ξεχωριστό πρόγραμμα, από τους ανθρώπους του Θρύλου, ώστε να μένουν σε ικανοποιητικό βαθμό σε φόρμα. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και αρκετές ασκήσεις με την μπάλα, ώστε να μην χάσουν σε καμία περίπτωση την επαφή τους.

Το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό, αφού ο Θρύλος απέδειξε στο γήπεδο πως είναι κορυφαίος ΌΛΩΝ. Όμως, το μεγάλο στοίχημα είναι η Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε δαιμονιώδη φόρμα, με κάθε αντίπαλο να …ξεροκαταπίνει, στο άκουσμα του ότι κοντράρεται με τον φετινό Θρύλο.

Οι Πειραιώτες έχουν αφήσει στη μέση μια… πρόκριση, αφού το 1-1 επί της Γουλβς για το Europa League, στο «παγωμένο» και άδειο λόγω κορονοϊού «Γ. Καραϊσκάκης», ναι μεν δίνει πιθανότητες πρόκρισης στους Άγγλους, όμως ο φετινός Ολυμπιακός είναι ικανός για μεγάλα θαύματα και τεράστια «διπλά».

Φτάνει μόνο να το παλεύει και να το αποδεικνύει στο χορτάρι.

Πλέον, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού καλείται να βρει τον τρόπο, να αφήσει την ομάδα μας, με την πρώτη επίσημη υποχρέωση, εκεί όπου έμεινε. Σε μια δαιμονιώδη φόρμα δηλαδή, όπου κάθε αντίπαλος είχε την ανησυχία επί 90 λεπτά. …ή και 120’ σε άλλες περιπτώσεις!

Οι παίκτες μας είναι τρομεροί επαγγελματίες, κι εκείνοι θέλουν η φετινή ομάδα να πετύχει και γι’ αυτό δουλεύουν αδιάκοπα κάθε μέρα. Όλοι γνωρίζουν πως δεν κάνουν… διακοπές σπίτι, απλά προστατεύονται από τον κορονοϊό.

Σίγουρα λοιπόν, αν γίνουν τα παραπάνω, θα απολαύσουμε όλοι εμφανίσεις, σαν και αυτές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί φέτος. Άλλωστε, ο μοναδικός καθρέφτης είναι το χορτάρι. Εκεί, έως τώρα, δηλαδή πριν τη διακοπή, ο Θρύλος τα πήγαινε περίφημα. Στο χέρι του είναι να συνεχίσει.

Ο κόσμος… δίπλα θα είναι, όπως ΠΑΝΤΑ!

Υ.Γ: Υγεία, ζεστασιά ψυχής, αγάπη, υγεία και… υγεία σας εύχομαι!
Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη, καλό Πάσχα σε όλους!

Να αγαπάτε, να έρχεστε κοντά με ανθρώπους και να χαρίζετε χαμόγελα. Να ζεσταίνετε ψυχές και να είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Εκτιμήστε τη στιγμή…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης