Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (18/9, 20:30, Novasports2HD) τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για τη Super League – Interwetten. Βέβαια, για το σύνολο του Μαρτίνς είναι η πρώτη φετινή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, λίγες μέρες μετά το… επίσημο και τυπικό φινάλε της περσινής σεζόν, με την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Ολυμπιακός, λίγες μέρες πριν, πανηγύριζε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος, με τη νίκη του επί της ΑΕΚ στον Βόλο. Ένας τίτλος που επισφράγισε το νταμπλ, για τη σεζόν 2019-20, αν και αρκετά αργά, ελέω ΕΠΟ.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός ξεκινάει κι εκείνος τις επίσημες υποχρεώσεις του για φέτος με την αναμέτρηση επί του Αστέρα Τρίπολης στο ΝΑΟ του, το «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη φετινή μονομαχία με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή.

Βέβαια, για τον Θρύλο είναι ουσιαστικά η πρεμιέρα για φέτος, καθώς το «ερυθρόλευκο» μονοπάτι προς τον τίτλο, ξεκινά επί της Αρκαδικής ομάδας.

Οι παίκτες και άπαντες στην αποστολή είναι πανέτοιμοι για να δώσουν τα πάντα και να κατακτήσουν τον 46ο τίτλο της ιστορίας μας. Το ματς θα διεξαχθεί ως γνωστόν κεκλεισμένων των θυρών, ελέω πανδημίας, όμως θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports2 HD.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Μπρούνο, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Όσον αφορά τον Αστέρα Τρίπολης, έρχεται στον Πειραιά με… φόρα, ύστερα από τη νίκη που πέτυχαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» επί του ΠΑΟ. Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει στη διάθεσή του τους Ιγκλέσιας, Καστάνιο, Σίτο, ενώ απών θα είναι ο τραυματίας Αλβάρες, όπως και ο Ορόσκο.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Καστάνο, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Τίλικα, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπέλοκ, Ιγκλέσιας, Τζίμας, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Ρέγκις, Αλί Μπαμπά.