Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη ήταν ξεκάθαρη απολύτως στις δηλώσεις της ενόψει της αναμέτρησης που δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Μετά το «διπλό» (10-12) επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στο ματς της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Το Σάββατο (13/12) στις 19:00 (MEGA News), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Αλιμο ΝΑΣ, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, με στόχο το «τέσσερα στα τέσσερα», ώστε να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ολυμπιακός: Εκεί θα δείτε πόλο Ανδρών και Γυναικών
Ολυμπιακός: Εκεί θα δείτε πόλο Ανδρών και Γυναικών

Δείτε τα όσα είπε η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: 

«Είμαστε πάρα πολύ ανυπόμονες για το ματς του Σαββάτου, ενόψει της συνέχειας στον όμιλο του Champions League. Είμαστε αποφασισμένες να πετύχουμε μία ακόμη νίκη και να κλειδώσουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα, ώστε να επιστρέψουμε μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων έτοιμες και να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στην προημιτελική φάση».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.