Με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη πρέπει να μπει στο ματς κόντρα στη Ντουντελάνζ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός όπως έκανε και στο Λουξεμβούργο σύμφωνα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο διεθνής μέσος του Θρύλου στη συνέντευξη Τύπου εξήγησε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να κερδίσουν προκειμένου να πάρουν την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει του επόμενου ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τι πρέπει να προσέξετε κόντρα στη Ντουντελάνζ;

«Πολύ σημαντικό για μένα να μπούμε όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Με πάθος και δύναμη. Δεν θα είναι εύκολο. Από εμάς θα εξαρτηθεί το πόσο σοβαροί είμαστε και αν θα κάνουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας».

Πόση σημασία έχει τόσο το αυριανό ματς όσο και το ντέρμπι;

«Το τελευταίο σερί των αγώνων έχει λειτουργήσει θετικά. Αύριο είναι το σημαντικό ματς όπως λέει ο προπονητής. Εάν δεν κερδίσουμε δεν θα πάμε με την ίδια αυτοπεποίθηση στο επόμενο ματς. Πάνω απ’ όλα αύριο είναι πιο σημαντικό. Μπορεί η Ντούντελανζ να μην έχει το όνομα αλλά θέλει προσοχή. Να κερδίσουμε και μετά έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι».

Πώς νιώθεις που στη μεσαία γραμμή υπάρχουν τόσοι πολλοί καλοί παίκτες και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος;

«Από την αρχή το ξέραμε αυτό. Είμαστε στον Ολυμπιακό και οι στόχοι είναι υψηλοί. Ο καθένας προσπαθεί να δίνει το καλύτερο και από εκεί και πέρα ο προπονητής να αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος και πιο ικανός να παίξει».