Ο Αντρέας Μπουχαλάκης κάνει απολογισμό της προετοιμασίας και μιλάει για το αύριο του Ολυμπιακού

Πάντα οι παλιοί στην ομάδα εκ των πραγμάτων σηκώνουν το βάρος και δέχονται την κριτική και στα καλά και στα  άσχημα αποτελέσματα. Ο Αντρέας Μπουχαλάκης δεν έχει μάθει να κρύβεται και όταν το  επιτάσσουν οι συνθήκες βγαίνει και λέει  τα πράγματα με το όνομα τους.  Ένα απολογισμό από τα φιλικά και τις προπονήσεις, αλλά και την επόμενη μέρα που έχει να κάνει κυρίως με τα πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που πλησιάζουν. Τα ματς με τη Μακάμπι είναι ήδη στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό  και αυτό το επιβεβαιώνει ο ερυθρόλευκος μέσος με την αρχική του τοποθέτηση:

«Στο βάθος το μυαλού μας το έχουμε και είναι λογικό αυτό γιατί ξέρουμε όλοι ποιος  είναι ο μεγάλος  στόχος της ομάδας στο  ξεκίνημα της χρονιάς και αυτό το συζητάμε συνέχεια με τα παιδιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι  ολοκληρώσαμε τα φιλικά υγιείς, να βάλουμε τις βάσεις τόσο στα φιλικά, όσο και στις προπονήσεις, ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι γιατί αυτά τα δύο ματς είναι που έρχονται και δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο. Πρέπει να τα περάσουμε και πάμε παρακάτω. Τα κοιτάμε όλα ένα-ένα. Νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα, το ρόστερ και την εμπειρία. Όλα είναι στο χέρι μας».

Πασχαλάκης… με τις ευλογίες του Μίτσελ!
Πασχαλάκης… με τις ευλογίες του Μίτσελ!

 –   Δικαιολογείς τον  κόσμο για το θέαμα που ζητάει  και δεν είδε πέρσι;

«Συμφωνώ με τις απαιτήσεις του κόσμου για θέαμα. Έχω περάσει όλες τις περιόδους στον Ολυμπιακό.  Και με καλό θέαμα, και με αποτελέσματα. Και για εμάς τους ίδιους είναι σημαντικό να το απολαμβάνουμε και να κερδίζουμε. Θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα και τους παίκτες για να το κάνουμε. Ο  καθένας να κοιτάξει τον εαυτό του, να δώσει το 120% και αν κάνουμε  αυτό που πρέπει, νομίζω ότι όλοι μαζί ως ομάδα θα τα καταφέρουμε. Μπορεί ως μονάδες να υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά το  πιο σημαντικό είναι να γνωριστούμε με τους νέους που θα έρθουν. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, όλες οι ομάδες είναι καλές και τρέχουν.  Οπότε, η λεπτομέρεια είναι εκείνη που μετράει και θα κάνει τη διαφορά».

 – Αισθανόσαστε μερικές φορές αυτή την πίεση του κόσμου και της εξέδρας;

«Πάντα αισθάνεσαι πίεση. Έίτε είναι φιλικό, είτε επίσημο ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίζουμε. Από εκεί και πέρα να βάλουμε και την ποιότητα, και το θέαμα, και το ωραίο ποδόσφαιρο για να ικανοποιηθούν όλοι. Πρώτος απ’ όλους πιστέψτε με εγώ θέλω να το απολαμβάνω όσο τίποτε και να το ευχαριστιόμαστε. Όπως ξέρετε, περνούν τα χρόνια και κάποια στιγμή  νιώθεις διαφορετικά. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι αυτό. Πάνω απ’ όλα να υπάρχει ένα υγιές κλίμα και μία υγιής ομάδα και από  εκεί και πέρα ένα-ένα θα έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλουμε».

Ολυμπιακός: Με τέτοιο Φορτούνη τρίβει τα χέρια του ο Μίτσελ!
Ολυμπιακός: Με τέτοιο Φορτούνη τρίβει τα χέρια του ο Μίτσελ!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24