Ο Γιώργος Μπόγρης αναφέρθηκε στην «ερυθρόλευκη» άμυνα στη Βαρκελώνη και στάθηκε στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα.

Μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα της «Μπάρτσα» ο Έλληνας σέντερ ανέφερε στην κάμερα της «NOVA»:

«Πιστεύω πως είναι μια τεράστια νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Η Μπαρτσελόνα είχε κακά αποτελέσματα, περιμέναμε να αντιδράσει. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας καλύτερα από ποτέ. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ τον αντίπαλο, αυτό είναι το σημαντικό. Δείχνει τρομερό χαρακτήρα η ομάδα εκτός έδρας φέτος. Αυτό θα μας εδραιώσει στις κορυφαίες θέσεις. Για να κάνουμε ταμείο για το σημερινό πρέπει να πάρουμε το ματς – κλειδί της Πέμπτης».

Έπειτα, είπε για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ: «Ήταν καλή η εμφάνιση στην άμυνα. Μείναμε στο πλάνο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Κάναμε λάθη βέβαια. Παίξαμε συγκλονιστική άμυνα, γι’ αυτό κερδίσαμε με αυτή τη διαφορά. Τους κόψαμε τη δημιουργία στα pick ‘n roll. Ήταν x-factor η δουλειά του Μιλουτίνοφ στον Τόμιτς. Τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε ενέργεια στο επιθετικό ριμπάουντ. Ελπίζω να βγάλουμε την ίδια ενέργεια και να έχουμε περισσότερες κατοχές και στα επόμενα ματς».