Αυτά δήλωσε ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου, ενόψει της αναμέτρησης επί του Φοίνικα Σύρου.

Μετά από το μεγάλο διάστημα της διακοπής των 3,5 μηνών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η ώρα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, έφτασε για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.  Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται την Τρίτη (30/6) στη μάχη των ημιτελικών των play off με την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στο Φοίνικα Σύρου.

Η τηλ-συνέντευξη Τύπου
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Πετρέας και ο β΄προπονητής Αντώνης Βουρδέρης εκπροσώπησαν την ομάδα του Πειραιά στην τηλε-συνέντευξη Τύπου πριν από τους ημιτελικούς των πλέι οφ.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε: «Για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό που θα ολοκληρωθεί για να δείξουμε και στις υπόλοιπες χώρες την οργάνωση της Ελλάδας. Θα είναι περίεργη η κατάσταση για όλους γιατί υπήρχε και μεγάλο διάστημα προετοιμασίας. Μετά από 3 μήνες χωρίς προπονήσεις, έχουμε μικρό χρονικό διάστημα για να παλέψουμε στους τελικούς. Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού όμως δεν αλλάζει, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».