Η Πολωνική ομάδα θα πρέπει να καταβάλει άμεσα χρήματα…

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όντας πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη αυτή. Όμως, έβαλε σε… μπελάδες την πρώην ομάδα του, την Πολωνική Γιαστρέμπσκι.

Η ομάδα αυτή καλείται άμεσα να δώσει τα οφειλόμενα στον παίκτη, καθώς ο Ιντάλγκο είχε προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, ενώ μετά από τεράστια ταλαιπωρία, δικαιώθηκε εν τέλει.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-0: Μακριά από τον καλό του εαυτό…
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-0: Μακριά από τον καλό του εαυτό…

Η Πολωνική ομάδα τιμωρείται με απαγόρευση συμμετοχής ξένων αθλητών. Αν τα οφειλόμενα δε δοθούν στον ακραίο του Θρύλου, τότε θα αγωνίζεται δίχως τους Τονιουτί, Μπογέ, Κλεβενό, Τερβαπόρτι και Χάντραβα.

Ο εκπρόσωπος του Κουβανού είπε τα εξής: «Δεν μιλήσαμε δημόσια και δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε θέμα δημόσια. Ο Σαλβαδόρ είπε πως ήθελε τα χρήματά του πίσω και πάλεψε εδώ και 3,5 χρόνια δικαστικά για να αποδειχθεί τελικά πως είχε δίκιο».

Ενώ κι ο Ιντάλγκο έγραψε χαρακτηριστικά: «Η FIVB έχει βρει μια υπέροχη λύση για τη Γιαστρέμπσκι ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πάντα έλεγα ότι η FIVB είναι αντικειμενική και η Γιαστρέμπσκι θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα σε πέντε λεπτά. Με το που πληρώσει τότε θα υπάρξει άρση του μπαν. Μπορείς να ξεφύγεις με το ψέμα, αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς από την αλήθεια».

Ολυμπιακός: Απώλεσε το αποτέλεσμα στην Πυλαία! (pics)
Ολυμπιακός: Απώλεσε το αποτέλεσμα στην Πυλαία! (pics)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24