Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό με 91-70 για τα πλέι οφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό με 91-70 για τα πλέι οφ.

Ακολουθούν όσα είπε: «Νομίζω πως κλείσαμε τη ρακέτα πολύ καλά όπως και περιορίσαμε τα ποσοστά τους, με τα σουτ από την ντρίμπλα που έβαλαν στο πρώτο ημίχρονο. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Οκόμπο, ο Στράζελ, Τζέιμς, οι οποίοι έχασαν αρκετά σουτ όμως πιστεύω πως τα περισσότερα ήταν μαρκαρισμένα. Η άμυνά μας ήταν συμπαγής, είχαμε μια σοβαρή εμφάνιση και είμαι ευγνώμων για τους οπαδούς, τρομερή ατμόσφαιρα, μια ατμόσφορα για τα playoffs. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε για να περιμένουμε ένα πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη

Επιτρέψαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και δεν πρέπει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες και να κάνουμε καλύτερα box out, χρειαζόμαστε όλων τη βοήθεια σε αυτό. Να βάζουμε πίεση στους δημιουργούς τους και δεν πρέπει να βιαζόμαστε, να ελέγχουμε το συναίσθημά μας και τις επιλογές μας στο transition, να είμαστε πιο υπομονετικοί και να εκθέτουμε την αντίπαλη άμυνα με περισσότερη κυκλοφορία της μπάλας».

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.