Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές, αλλά και την πολύ παραγωγική άμυνα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Αναντολού Εφές στο «ΣΕΦ» για την 23η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα παιχνίδι που είχαν σε μόνιμη βάση το υπέρ τους προβάδισμα, κατάφεραν να επικρατήσουν με 76-70 και να παραμείνουν για μία ακόμη αγωνιστική στην πρώτη θέση της διοργάνωσης.

Διαβάστε όσα είπε:

«Πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, μια πολύ ταλαντούχα ομάδα. Έπρπεε να κάνουν βήμα μπροστά όλοι, να συνεισφέρουν όλοι στην άμυνα, κάτι που έγινε με συνέπεια. Η άμυνά μας ήταν πολύ συμπαγής η άμυνά μας. Εάν είχαμε καλύτερα ποσοστά στις βολές και στα τρίποντα, που είχαμε κάποια ελεύθερα σουτ, θα κερδίζαμε πολύ πιο εύκολα. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μας, τον κόσμο που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Εφές».

Αυτό θα πει κάζο: Οι Ντένβερ θέλουν Βαλαντσιούνας και πάμε για ναυάγιο;
Αυτό θα πει κάζο: Οι Ντένβερ θέλουν Βαλαντσιούνας και πάμε για ναυάγιο;

Για το πόσο ευχάρισρο είναι να βλέπει τον 12ο παίκτη του να είναι κομβικός σε ένα τέτοιο παιχνίδι: «Δεν πιστεύω σε 12ους παίκτες. Ολοι έχουν την ευκαιρία τους σε ένα τέτοιο ρόστερ. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους, το θέμα είναι να είσαι έτοιμος. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που νωρίτερα είχαν ρόλο διακοσμητικό και τώρα είναι κομβικοί. Για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ο Λούντζης έκανε φανταστική δουλειά στην άμυνα, αλλά είχε σημαντική συνεισφορά και στην επίθεση».

Για το μαρκάρισμα των Λάρκιν και Μίσιτς: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε δύσκολα. Προσπαθήσαμε να μην έχουν μεγάλη δημιουργία και να πάνε σε καταστάσεις με σουτ μετά από ντρίμπλα. Αν αναλύσει κανείς το παιχνίδι αυτό θα δει από εμάς. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι στα ατομικά χαρακτηριστικά τους. Γεμίσαμε τη ρακέτα πίσω τους, είχαμε κάποιο πρόβλημα στο πλάγιο πικ εν ρολ και με την αλλαγή της άμυνας το καλύψαμε. Αν βάζαμε κάποια ανοιχτά σουτ θα παίρναμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Αγχωθήκαμε, αλλά με τέτοιους αντιπάλους πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24