Μπαρτζώκας: «Οφείλουμε να βρούμε γρήγορα τον εαυτό μας…»

Ο Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα (80-61) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ όπως τόνισε ο Ολυμπιακός έχει επηρεαστεί από τις απουσίες.


Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα (80-61) από την ΤΣΣΚΑ, σε μία αναμέτρηση στην οποία μπορεί να ξεκίνησε καλά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και γνώρισε την ήττα. O προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην έλλειψη ρυθμού που έχει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Κέρδισε δίκαια. Εμείς στο πρώτο δεκάλεπτο ακολουθήσαμε το πλάνο, όμως, στο υπόλοιπο του αγώνα δεν το κάναμε. Δεν μου αρέσει χρησιμοποιώ δικαιολογίες, όμως, είμαστε σε μία φάση που ουσιαστικά η ομάδα ‘ξαναχτίζεται’ μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίσαμε.

Μας έλειψαν συνολικά πέντε παίκτες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις και αυτή τη στιγμή είναι και κάπου λογικό να έχουμε μια τέτοια εικόνα. Και αυτό γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με τους παίκτες που απουσίαζαν και δεν έχουν δυνάμεις, αλλά και με τους υγιείς, καθώς για ένα μεγάλο διάστημα δεν κάναμε προπονήσεις. Αυτό μας επηρέασε.

Οφείλουμε να βρούμε γρήγορα τον εαυτό μας μέσα από σκληρή δουλειά. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή ούτε να σκύψουμε το κεφάλι, ούτε να κάνουμε υψηλή κριτική. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, τίποτε άλλο».

Διάβασε επίσης