Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού στη Βιτόρια, τονίζοντας πως πλέον κάθε παιχνίδι στον δεύτερο γύρο της ΕuroLeague είναι σαν τελικός

O Oλυμπιακός νίκησε τη Μπασκόνια στη Βιτόρια (62-72), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στις δηλώσεις του να παρουσιάζεται ανακουφισμένος από την επιστροφή της ομάδας του στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Μια χαρά το… μαγείρεψαν με Ντιφαλά – Μπορεί να σφυρίξει ΜΟΝΟ τον Παναθηναϊκό!
Μια χαρά το… μαγείρεψαν με Ντιφαλά – Μπορεί να σφυρίξει ΜΟΝΟ τον Παναθηναϊκό!

«Η άμυνα έκανε τη διαφορά. Κάναμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Βάλαμε πίεση πάνω στους περιφερειακούς τους και τους αναγκάσαμε να κάνουν αρκετά κρίσιμα λάθη. Βγάλαμε έτσι φάσεις στον αιφνιδιασμό, ενώ και στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Σημαντική νίκη για εμάς, ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο, καθώς είχαμε κάνει αρκετές ήττες. Στον δεύτερο γύρο κάθε ματς είναι σαν τελικός και πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Πολλές ομάδες παλεύουν για τα πλέι-οφς. Είμαστε μία από αυτές. Παραμένουμε ενωμένοι και πρέπει να βρούμε πάλι την αυτοπεποίθησή μας».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24