Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την μέρα που ανέλαβε ξανά στον Θρύλο (12/1/20) έχει οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες και σταθερότητα, έχοντας εξολοθρεύσει και τους… απέναντι με τον πιο μάγκικο τρόπο!

Ο Ολυμπιακός, πριν 3 χρόνια έφερε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο «λιμάνι» για τη δεύτερη θητεία του, ανακοινώνοντάς τον με κάθε επισημότητα.

Σήμερα, βρίσκεται ακόμη εδώ, όντας στα καλύτερά του και έχοντας ανανεώσει ως το 2025! Στο ίδιο διάστημα, οι απέναντι βρίσκονται… στο χείλος του γκρεμού. Ο Παναθηναϊκός αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα, βρισκόμενος στις τελευταίες θέσεις της Euroleague. Συγκεκριμένα, πέντε προπονητές έχουν δεχτεί το… γλέντι του Μπαρτζώκα, κι έχουν χάσει τη θέση τους.

Ο Μπαρτζώκας πρόκειται για έναν σύγχρονο αναμορφωτή του συλλόγου και του τμήματος μπάσκετ. Ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάζει ένα σύνολο που παλεύει στο παρκέ, έχει μέταλλο και το σημαντικότερο. Χαίρεσαι να το βλέπεις να παίζει μπάσκετ, εκπέμπει υγεία.

Οι αλλαγές που έγιναν με απαρχή το 2020, έκαναν τον σύλλογο τρομερά βελτιωμένο σε πολλούς τομείς. Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟ δεν υπήρχε αντίδοτο και υπάρχει μια τρομερή καθίζηση. Ακόμα και τώρα που… μιλάμε, ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει αβέβαιο μέλλον, με τον κίνδυνο να γίνουν έξι οι προπονητές που… αλλάζει.

Οι πέντε προπονητές που έχουν αποχωρήσει απ’ τον ΠΑΟ είναι οι Πιτίνο, Βόβορας, Κάτας, Πρίφτης και ξανά Βόβορας. Με τη λίστα ενδεχομένως να μεγαλώσει…

Η «ερυθρόλευκη» σταθερότητα γεμίζει περηφάνεια τους οπαδούς, την ώρα όπου απέναντι… υπάρχει κατήφεια λόγω της πράσινης αστάθειας. Ειδικά οι 10 σερί νίκες… ενοχλούν αρκετά τους απέναντι. Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο αφεντικό στην χώρα.

Δείτε τα φετινά εν Ελλάδι γλέντια: